Subscribe to RSS Feed

Ska sälja min bil

Nov 10th, 2013 by charlie

Som ni vet är mitt mål att spara pengar så att jag kan flytta till Chicago så fort som möjligt, och därför har jag bestämt mig för att nu sälja min bil. Även om det är väldigt bekvämt att ha den, så är sanningen att den kostar mig en hel del pengar i bensin, parkering och försäkring varje månad – pengar som jag istället borde spara. Förutom att den kostar pengar så måste jag i alla fall sälja den förr eller senare innan jag åker – jag vet ju faktiskt inte när (om) jag kommer tillbaka.

Min bil är i väldigt bra skick eftersom jag vanligtvis inte kör så mycket och dessutom har den stående i ett varmgarage på vintern. Det var ett tag sedan jag städade insidan, men det går alltid att lösa med en dags arbete. Har dock även sett att bilen på vissa ställen är lite rostig, och för att få ett så bra pris som möjligt har jag bestämt mig för att lacka om den.

Jag har kikat på lite olika billackeringsfirmor på nätet och bestämde mig i slutändan för att använda PeweBillackering.se. De hade både bra priser och verkade väldigt professionella i sin service. Hittade förresten även en intressant artikel om vilka bilfärger som är populärast runt om i världen. Vitt (som min pärla är) föredras tydligen nästan i hela världen! Är ni nyfikna på att läsa mer om alla olika färger kan ni hitta artikeln här!

Vilken är din favoritfärg?

Leave a Reply

Recent Comments

Links