Subscribe to RSS Feed

Min katt äter inte – måste till veterinären

Nov 18th, 2013 by charlie

Med det nya köket och den nya soffan så har mina föräldrars hus verkligen fått sig en uppfräschning. Kunde inte riktigt förställa mig hur allt skulle se ut på plats, men allt matchar perfekt med den resterande inredningen!

En lite tråkigare nyhet är att min katt Lisa nästan inte har ätit någonting sedan igår. Hon dricker fortfarande lite grann, vilket är bra, men om hon inte börjar äta tills imorgon så måste jag ta henne till veterinären Animalen i Haninge. Animalen är en smådjurklinik med mycket bra service och välutrustade lokaler. På den tiden då jag hade marsvin var det även dit jag tog dem.

Först så trodde jag att det kanske var för att hon kanske ätit nåt olämpligt och behövde vila magen, det har nämligen hänt henne tidigare. Denna gång verkar det dock inte vara problemet, utan jag tror att hon har ont i tänderna. Det verkar som att hon är hungrig och vill äta, men så fort hon försöker tugga så avbryter hon. Jag hittade en bra artikel som handlar om varför katter inte äter ibland och tips på vad man kan göra, dock verkar ingenting fungera på henne. Artikeln kan ni hitta här.

Är det någon som har/har haft en katt som betett sig likadant? Gick det över av sig själv?

 

Leave a Reply

Recent Comments

Links