Subscribe to RSS Feed

Mer jobbtips!

Dec 5th, 2013 by charlie

Nu börjar faktiskt en hel del läsare hitta hit. Tack så mycket för att ni vill följa mig, och även för era fina kommentarer! Inlägget jag skrev om att söka jobb på bemanningsföretag var så uppskattat att jag idag tänkte göra en del 2 för att svara på alla frågor ni mailat mig. När man vill söka jobb hos ett bemanningsföretag finns det nämligen en hel del som är bra att veta.

Som jag skrev innan så ansöker man då man ansöker via ett bemanningsföretag oftast inte bara till en särskild tjänst alls utan mer ett område. Ett av de bemanningsföretagen jag nyligen ansökt till är Ryska Posten. För att söka jobb via dem så skickade jag in mitt CV och lite information angående vilken typ av jobb jag var intresserad av. I just detta fallet gick det väldigt fort och de hörde av sig redan samma dag för att boka en intervju och lära känna mig bättre.

Eftersom intervjun gick bra lades jag till i deras databas, vilket innebär att när det finns arbete som passar mig hör de helt enkelt av sig. Rent praktiskt så innebär det att de faktiskt söker jobb åt mig. Eftersom vissa jobb är mer kortvariga kan det vara väldigt varierande att jobba för ett bemanningsföretag, men i övrigt så gäller i stort sett samma saker som vid ett vanligt jobb. Vill ni veta mer om lagar och regler som till exempel semester så kan ni hitta det här!

Leave a Reply

Recent Comments

Links