Subscribe to RSS Feed

Jag kanske får sällskap till Chicago!

Nov 27th, 2013 by charlie

Igår hade jag min första dag som extralärare och det gick riktigt bra. Killen som jag blev tilldelad var 14 år och behövde läxstöd i engelska. Även om första mötet mest gick åt att lära känna varandra lite bättre och klargöra vad och hur vi ska jobba i framtiden så kändes det väldigt bra.

Sparandet går även det framåt och varje vecka så känns det som om det blir mer och mer verkligt att jag faktiskt kommer flytta till Chicago. Allt mitt prat om Chicago har även gjort att en av mina vänner även hon har blivit sugen på att resa till USA. Hon är väldigt intresserad av skönhet och hälsa och har hittat en spännande utbildning på YHHS som hon tror skulle fungera perfekt i USA. Genom utbildningen blir man kvalificerad hudterapeut och kan jobba på till exempel spaanläggningar och hotell.

Det hade verkligen varit jätteroligt om hon också bestämde sig för att åka och vi kanske till och med skulle kunna bo tillsammans. Även om jag är förberedd på att åka själv skulle det självklart vara ännu trevligare att ha någon att upptäcka staden tillsammans med. Hittade en väldigt bra lista på en del av stadens sevärdheter här. Ni får gärna även komma med bra tips här på bloggen om att leva och jobba i Chicago!

 

Leave a Reply

Recent Comments

Links