Subscribe to RSS Feed

Ibland gör man misstag…

Nov 2nd, 2013 by charlie

Jag ber så mycket om ursäkt för jag har faktiskt glömt att uppdatera er om min katt Lisa. Lyckligt nog så kan jag berätta att hon nu är helt återställd. När hon var som värst var jag i slutändan tvungen att ta henne till veterinären, som mycket riktigt konstaterade att hon hade problem med en tand. Det hela slutade med att hon var tvungen att sövas ner så de kunde dra ut den onda tanden. Från och med nu så kommer jag dock vara väldigt noga med att borsta hennes tänder oavsett om hon vill eller inte. Jag fick lite råd kring tandskötsel av veterinären, men har även hittat en väldigt bra och detaljerad artikel om hur man borstar sin katts tänder. Ni han läsa artikeln här för mer information.

Från en mindre katastrof till en annan – jag har tyvärr hunnit förstöra mina nya jeans. Jag köpte nyligen hem tvättmedlet som jag brukar ha. Jag använder alltid det eftersom det är ett väldigt grönt tvättmedel och dessutom är det rekommenderat av Astma och Allergiförbundet. Tyvärr råkade jag dock beställa för vittvätt istället för kulör och upptäckte det inte förrän det var för sent. Mina mörkblå jeans har numera ett mer sommarblekt utseende. Att jag aldrig ska lära mig att vara mer försiktigt då jag tvättar, det är nämligen inte första gången jag misshandlar ett av mina klädesplagg…

Leave a Reply

Recent Comments

Links